Gllumica iskreno

Da mogu savjetovati samu sebe u mlađim danima, rekla bih: 'Idi se liječiti!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica kaže kako bi sebi, u periodu života u kojem je bila i rastala se od Brada Pitta, savjetovala da ode na liječenje.

Glumica Jennifer Aniston u jednom nedavnom intervjuu izjavila je kako bi, kad bi imala mogućnost vratiti se kroz vrijeme i dati savjet samoj sebi dok je imala 30-ak godina, sama sebi poručila: 'Idi se liječiti! Idi na terapiju i počisti sva svoja sr***!'

>> Forbes otkrio: Angelina Jolie je najplaćenija glumica u Hollywoodu!

Pogledaj i ovo Pax Jolie Pitt i Brad Pitt Što se stvarno dogodilo? Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

Jennifer se pri tome referirala na desetljeće u kojem je bila u braku s Bradom Pittom. Glumica, koja sad ima 44 godine, također je izjavila kako iskreno vjeruje da je sreća stanje uma te da ljudi, ako nisu sretni mogu postati sretni, samo moraju malo poraditi na tome. 'Sreća je stvar izbora', kaže Aniston.

Podsjetimo, Jennifer se sa 31 godinom udala za Pitta, a pet godina kasnije par se rastao. Trenutačno je u sretnoj vezi s Justinom Therouxom s kojim planira svadbu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene