Jeste li znali?

Da je dobio samo 5 dolara povišice, Playboy nikad ne bi postojao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čovjek koji je promjenio 20. stoljeće...

Playboy svih playboyja, Hugh Hefner u petak navečer s probranim društvom proslavio je svoj 87. rođendan!

Pogledaj i ovo showbuzz Crystal u akciji Hefnerova zečica prodaje vjenčanicu i cipele s njihove svadbe

Hugh je u društvu svoje supruge te bivše zečice, Crystal Harris Hefner te nekolicine ljudi proveo ugodnu večer gledajući film.

>> Nikad nećete pogoditi tko je ova ljepotica!

'Proslavili smo moj rođendan u petak navečer s prjateljima i prikazivali smo 'Casablancu', moj omiljeni film. Ovo su retni dani', napisao je tijekom dana na Twitteru te otkrio 'detalje' svoje proslave rođendana.

Ubrzo je i Crystal imala novu objavu na Instagramu gdje je objavila sliku njih dvoje odjevenih u stilu Ingrid Bergman i Humphreyja Bogarta pored originalnog plakata kultnog filma iz 1942. godine.

Od mamine pozajmice do Playboy carstva

Hugh Hefner rođen je 9. travnja 1926. godine, a svoju karijeru počeo je pišući za Esquire. Nakon što mu nisu htjeli dati 5 dolara povišice, 1952. godine dao je otkaz. Tijekom 1953. godine založio je sav svoj namještaj, uzeo najam od 600 dolara iz banke, skupio 8.000 dolara od 45 investitora, a 1.000 dolara dala mu je i majka - sve to kako bi pokrenuo svoj časopis, Playboy i tu je njegova poslovna priča počela...

Što se tiče njegovog ljubavnog života, ne računajući brojne zečice i one koje su to htjele biti, njegov život obilježilo je nekoliko žena. s Mildred Williams se vjenčao 1949. godine, a rastali su se 10 godina kasnije.

Tek 1989. godine oženio se Kimberly Conrad, a s njom je bio službeno u brkau sve do 2010. godine iako su živjeli odvjeno nakon samo par godina. Upravo u tom periodu je Hefner bio u vezi s Brande Roderick, Tinom Marie Jordan i slavnom Holly Madison. Rijekom sedamdesetih godina pak je jako dugo ljubovao s Barbi Benton.

Hefner danas ima 26-godišnju suprugu Crystal, a njegova djeca Christie i David Hefer stariji su od nje. Hefner ima i sina Marstona koji ima 23 godine te sina Coopera koji ima 22 godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene