prava ljepotica

Ona je osvojila njegovo srce! Beni se vratio i pokazao predivnu suprugu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniel Beni vratio se na estradu, a estradnim vodama uz njega je zaplivala i supruga Barbara.

Nakon što su osvojili radijske postaje sa svojim posljednjim singlom „Vrijeme briše uspomene“, D'Beni bend nastavlja vrijedno raditi na novim pjesmama te nam predstavljaju svoj novi singl i spot za pjesmu „100 godina.“

„Pjesma je ljubavne tematike kao i sam tekst u kojemu sam prepoznao svoju životnu priču te došao na ideju da se u spotu pojavi moja žena Barbara. Sviđa mi se što nismo morali glumiti u spotu i što kadrovi prenose iskrene emocije koje osjećamo jedno za drugo“, komentirao je frontmen grupe Daniel Beni.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dječje zvijezde danas promijenili zanimanja Gdje su danas neke od najvećih domaćih dječjih zvijezda? Evo kako žive Teensi, Mali Mate i Ivana Brkić!

Glazbu za singl potpisuje Denis Dumančić, tekst Nenad Ninčević, aranžman Igor Ivanović dok je za spot zaslužan Tomislav Pović.

Spot je sniman na nekoliko lokacija, a jedna od zanimljivijih je svakako Tunel-Ri koji se nalazi ispod samog grada Rijeke. Koristio se u 2.svjetskom ratu te je nedavno otvoren za turističku namjenu, a dečki su posebno ponosni što su imali čast prvi snimati u Tunelu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene