Preminula u snu

Cure detalji o smrti zvijezde 'Ludih 70-ih'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica je nađena mrtva u klinici za odvikavanje, a ruke su joj bile pune uboda igle.

Lisa Robin Kelly, glumica koja se proslavila ulogom privlačne plavuše u seriji 'Lude 70-e' preminula je u četvrtak. Prema pisanjima Daily Maila, Lisa je pretrpjela srčani udar samo dva dana nakon što se prijavila u kliniku za odvikavanje od ovisnosti, a njezine ruke bile su pune uboda od igle.

>> Umrla je glumica hit serije 'Lude 70-e' - Lisa Robin Kelly

Pogledaj i ovo Stephanie Niznik (Foto: Profimedia) Tragične vijesti Zvijezda "Uvoda u anatomiju" i "Star Treka" iznenada preminula u 53. godini

'Lisa se dobrovoljno prijavila u centar za odvikavanje ranije ovog tjedna jer se dugo godina bori protiv ovisnosti. Pričao sam s njom u ponedjeljak - bila je dobre volje i puna samopouzdanja. Izgledalo je kao da ovisnički život ostaje daleko iza nje. No, u srijedu navečer izgubila je bitku. Još uvijek ne znamo uzrok smrti', izjavio je njezin agent Craig Wyckoff.

Ipak, njezin novi dečko koji ju je i doveo u kliniku tvrdi kako tragovi igle nisu od uzimanja droga već od višestrukih vađenja krvi kojima je bila podvrgnuta nakon što je u nedjelju završila u bolnici zbog visoke razine alkohola u organizmu.

Također, tvrdi da Lisa nije imala problema s drogom već s alkoholom te je već nekoliko puta pokušavala ići na odvikavanja.Za sve krivi i njezinog bivšeg muža Gillama od kojeg se rastala u lipnju tvrdeći kako je on kriv za njezino loše psihičko stanje.

Nakon što su mediji objavili da je preminula, na Twitteru osvanula je i emotivna poruka kolege iz serije, Dannyja Mastersona koji je u seriji glumio Hydea.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene