Ima se, može se

Kad Ronaldo kupuje - ovako izgleda njegov stan od 18,5 milijuna dolara!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

On ja najbolje plaćen nogometaš na svijetu i jasno je k'o dan da nema potrebe za sitničarenjem. Kad on kupuje, kupuje sa stilom.

Cristiano Ronaldo najplaćeniji nogometaš na svijetu poznat je po svm istančanom ukusu. On voli modu, lijepe žene, općenito sve što je lijepo. Ima svoju liniju donjeg rublja koju uvijek poprati zanimljivim fotografijama od kojih ženama ubrza rad srca.

Pogledaj i ovo Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Što se događa? Nakon što su se trudili opovrgnuti glasine o romansi, slavni par sada ipak živi zajedno?

E to je pravi kum! Ronaldo mladencima poklonio otok u Grčkoj

Nedavno je bio kum na svadbi svog prijatelja kojem je poklonio ni više ni manje, nego otok u Grčkoj! Sada je sebi odlučio priuštiti stan u New Yorku s najboljim mogućim pogledom na Manhattan i Central Park.

Za tu nekretninu Cristiano je iskeširao 18,5 milijuna dolara. Stan je veličine 230 četvornih metara i ispunjen je luksuznim namještajem i sitnicama. Nalazi se u Trump tornju. Stan ima tri spavaće sobe i tri kupaonice.

Zanimljivost vezana uz ovaj stan je i ta da je poslužio kao inspiracija za stan Christiana Graya u filmu '50 nijansi sive'.

 

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene