Nitko ne zna tko je ona

Šutnja je skupa! Evo koliko je Ronaldo platio surogat majci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Do danas se nije saznalo koliko je Ronaldo platio surgat majci koji je na svijet donijela njegovog sina.

Cristiano Ronaldo poprilično pazi da njegov privatno, obiteljski život ostane tajan. I uspjeva u tome, jer nogometaš šutnju prilično dobro plaća. Svijet se šokirao kada je prije nekoliko godina Ronaldo otkrio svijetu da je postao otac. Ime majke njegovog sina Cristana Ronalda Juniora ostalo je do danas tajno. Iako se svi pitaju tko je misteriozna dama, piše se ovih dana da je Ronaldo šutnju platio.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo s majkom Dolores Aveiro kakvo iznenađenje! Cristiano Ronaldo svoju majku na rođendan natjerao u plač, snimka tog trenutka širi se društvenim mrežama!

Surogat majka navodno je dobila 12 milijuna eura da u tišini donese Ronaldovog nasljednika na svijet. Iako ima djevojku, posljednje vrijeme se šuška da će po istom pricipu Ronaldo dobiti i blizance. Također bi ih trebala roditi surogat majka, koja navodno živi u San Diegu, i kojoj će Ronaldo za porod i diskreciju platiti čak 17 milijuna eura. Iako Ronaldo ima djevojku te prilično zanimljiv ljubavni život, kada su u pitanju njegovi nasljednici bira potpuno samostalno dobiti i odgojiti svoju djecu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene