Vruće fotografije

Tajna je otkrivena – nogometaš i manekenka goli i zagrljeni

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo i Alessandra Ambrosio oduševili su fotografijama za časopis GQ.

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo i svjetski poznata ljepotica Alessandra Ambrosio pozirali su za novo izdanje časopisa GQ. Prije nekoliko je mjeseci sam Ronaldo najavio ovo, no tada je to bio samo 'tajni projekt' o kojem nije htio otkriti ništa puno.

Pogledaj i ovo showbuzz Nisu se mogli suzdržati Uhvaćeni u strastvenom klinču: Ovako to izgleda kad poznati zaborave na paparazze i znatiželjne poglede

 

 

It was great to work with this angel @alessandraambrosio ! We had a lot of fun!! More coming soon…

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Sneak Peek: World-famous eight-pack-haver Cristiano Ronaldo poses with Victoria's Secret stunner Alessandra Ambrosio http://gq.mn/z9WlrKZ

Posted by GQ on Saturday, January 16, 2016

'Alessandra je fantastična osoba i divan profesionalac. Napravili smo odličan posao, no ne mogu vam još kazati o čemu se radi, jer je to tajna', napisao je na Twitteru, a Alessandra nije ostala dužna:

 

Some might call this the sexiest GQ Cover ever! Alessandra Ambrosio joins forces with Cristiano Ronaldo to bring you this steamy shoot!

Posted by FashionTV on Monday, January 18, 2016

'Divno sam se provela s tobom. Prekrasan si dečko i drago mi je što smo surađivali. Tajna je ovog vikenda izašla na vidjelo', napisala je anđelica.

Nakon ovog valjda nitko više ne misli da je Ronaldo homoseksualac.

Povod za zaključak da je Ronaldo homoseksualac, njegova su česta putovanja u Maroko kako bi posjetio svog dobrog prijatelja K-1 prvaka Barda Haria, koji mu je, navodno, puno više od prijatelja.

Samo nekoliko tjedana nakon ovog šoka, stigla je vijest o tome da je lijepu Irinu Shayk zamijenio bivšom Miss Universe Melaniom Martins. No, to nije dugo trajalo i prema najnovijim informacijama nova cura slavnog Ronalda je manekenka Nataly Rincon.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene