Pre-emmy show

Ukrala pažnju na crvenom tepihu, a zatim pokazala sve iza scene!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tjedan dana prije pravog Emmyja, održala se svečana večera Creative Arts Emmy nagrade koja je privukla mnoga TV lica. No svi su pali u drugi plan kada je stigla Heidi Klum...

Emmy je najpoznatija TV nagrada, a tjedan dana prije glavne svečanosti održana je svečana večera u Los Angelesu za Creative Arts Emmy. Heidi Klum voditeljica je modnog showa 'Project Runaway', a na crveni tepih stigla je uz pratnju suradnika Tima Gunna.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

>> Objavljene nominacije za ovogodišnji Emmy: Tko će pobijediti?

Zablistala je u haljini Rolanda Moure, a da je uzbuđena cijelim događajem, pokazala je i na svojem Instagramu gdje je podijelila nekoliko fotografija s priprema, te iza scena prije nego li je podignula svoj kipić u kategoriji 'Outstanding Host of a Reality Competition programme'.

Crvenih tepihom prošetale su glumice Malin Akerman u crnoj vintage haljini Victora Coste, Katharine McPhee bila je šarmantna u pastelno ružičastoj , Lisa Rinna u crno-bijeloj haljini, dok je Cat Deeley podabrala jednostavnu bijelu s prorezom. Na Emmy je stigao i poznati glumac iz komedija Seth Green sa suprugom Clare Grant.

Serija 'Igra prijestolja' osvojila je kipića u dvije kategorije;' Special Visual Effects' te 'Make-up For A Single-Camera Series', a i slavni kuhar Anthony Bourdain osvojio je 2 kipića.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene