447816
447816
447816
447816
447816

UNIŠTENO LICE Zažalila zbog plastičnih operacija

  • , 25.08.2016., 08:01
  • Autor:
  • komentara

Teško je prihvatila činjenicu da stari.

 
 
 
 
Courtney Cox (Foto: Getty)
Courtney Cox (Foto: Getty)

Hollywood nikad nije bio dobro mjesto za ostariti, pogotovo za pripadnice nježnijeg spola. Pritisak da se izgleda što je mlađe tjera mnoge glumice da se podvrgnu raznim tretmanima pomlađivanja. Tom pritisku podlijegla je i glumica Courtney Cox. Courtney je gostovala je u showu Beara Grillsa te je tako prvi je put javno priznala kako je zaista pretjerala s operacijama.

Courtney Cox (Foto: Getty)

'Teško sam prihvaćala činjenicu da starim. Ali, ne vrijedi. S tim se ne možete boriti. Nema osobe koja je izmislila formulu protiv starenja. I svi će ostariti, svačija mladost će proći. Ja sam pokušala zalediti svoje godine. Naravno, nisam uspjela. Operacije su mi uništile lice, sada mi je žao zbog toga. Naučila sam lekciju, ali za neke stvari je sada kasno', rekla je 52- godišnja glumica.

Pročitajte priču o fotografijama koje će slomiti srce Khloe Kardashian.

Courntey je konačno shvatila i prihvatila kako je starenje prirodan proces.' Kada izgledaš prirodno onda imaš onaj poseban sjaj u očima. Neke stvari vezane za starenje zapravo su odlična stvar! Poput gledanja moje kćeri kako prolazi kroz život’, zaključila je Cox.

Courtney Cox (Foto: Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se