Dobra strana slave

Pravi trenutak: Prepoznala slavni par i poklonila im prstenje na dar!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da je ponekad i dobro biti slavan, uvjerila se bivša 'Prijateljica'. Ovoga puta nisu je pratili paparazzi, već je dobila vrijedne poklone jer su joj se – svidjeli.

50-godišnja glumica Courteney Cox i 38-godišnji Johnny McDaid došli su u Irsku ju posjet njegovoj obitelji. Par se zaručio prošli mjesec, a u šetnji gradom zastali su kod izloga i gledali su vjenčano prstenje.

Pogledaj i ovo Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Podrška jedna drugoj Jedna uz drugu više od 20 godina: Najpopularnije prijateljice na svijetu uskoro postaju vjenčane kume

Prošlo je već 10 godina od finala 'Prijatelja' - što rade danas?

'Nisam mogla vjerovati da su to oni. Nitko slavan ne dolazi u Derry', oduševljena je bila djelatnica zlatarne D.Cooley Erin Kearney koja je bila ispred trgovine pa je slavni par i pozvala da uđu, piše People magazin. 

Slavna glumica i frontmen benda Snow Patrol tako su od vlasnika zlatarne na poklon su dobili zlatno prstenje s motivima koji oslikavaju povijest grada poznatog još i kao Londonderry. Courteney je kupila i zlatne naušnice za svoju kćer 10-godišnju kćer Coco koja je doputovala s njima.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene