Definitivno ili?

VIŠE NISU PRIJATELJI - sada je napokon odlučila što stvarno želi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njih dvoje spadaju u one parove koji se svađaju, mire, ponovno svađaju, ali očito jedno bez drugog ne mogu.

Baš smo nedavno pisali o tome kako Courteney Cox i Johnny McDaid razmišljaju o tome da svojoj vezi daju još jednu priliku. Svađali su se i mirili, rastavljali i sastvaljali, zaručivali i raskidali zaruke, ali čini se kako su sada napokon odlučili rukom pod ruku prošetati do oltara. Iako to moramo uzeti s rezervom jer je lako moguće da se Courtney predomisli ispred ulaza u crkvu. Nadamo se da neće.

Pogledaj i ovo Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Napokon sretna! Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

Izvor blizak paru navodi kako su planovi za vjenčanje u punom jeku, čak što više, vjenčanje bi se trebalo dogoditi ove jeseni. A da su stvari ovaj put uistinu ozbiljne potvrđuje i njiohovo putovanje u London kako bi se susreli s agentom za planiranje vjenčanja. Moguće je kako će se vjenčati u Irskoj McDaidovoj domovini. Ako su nagađanja točna, vjenčanje će se održati u dvorcu Leslie u kojem se vjenčao i  Paul McCartney.

To će biti drugi brak slavne glumice koja se 1999. udala za Davida Arquettea s kojim je glumila u filmu 'Vrisak'. razveli su se 2013. godine, ali su ostali u dobrim odnosima. David i Cox imaju kći Coco.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene