Što se s njim događa?

Opet u noćnom izlasku: Kakve 'pratilje' mu čine društvo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nerijetko se dogodi da dječje zvijezde zabljesne slava Hollywooda, a oni se izgube u tom sjaju reflektora i mogućnostima koje im se nude.

Danas 41-godišnji Corey Feldman, izgleda potpuno drugačije: odrastao no nekako izgubljen. Živi na staroj slavi, no već dugo nije snimio nikakav film.

Pogledaj i ovo Brendan Fraser u Mumiji (Foto: Profimedia) Velika promjena Od holivudskog macana do srednjovječnog tatice u perajama s povećim trbuhom

Zato Corey uživa u noćnim provodima, a nerijetko ga objektivi uhvate kako sa sunčanim naočalama i cigaretom ulazi u noćni klub. Ono što je zajedničko tim izlascima su Feldmanove pratilje!

>> Nekoć dječja zvijezda, a danas? Potpuno neprepoznatljiv!

Corey je uvijek spreman za zabavu s lijepim djevojkama: no dvije brinete koje su prije partijale s njim, sada su zamijenile bujne plavuše! Veselo društvance uputilo se u hollywoodski klub Bootsy Bellows, a s njima u društvu tko ne bi primjetio Feldmana?

Inače, Feldman je oženio Susi Sprague 2002., a zatim se par razveo nakon sedam godina. Skandali su ga pratili i nakon što je u intervjuu 2011. objavio kako je najveća hollywoodska tajna pedofilija te da je on 80-tih bio zlostavljan!

U dokumentarcu 'Living With Michael Jackson' optužio je kralja popa da je 'uništio njegovo djetinjstvo', a zatim ga ostavio!

Ipak, 80-te su bile zlatno doba njegove karijere. Glumio je u mnogim popularnim filmovima 'Friday the 13th: The Final Chapter', 'Friday the 13th: A New Beginning', 'Stand by Me', 'The Lost Boys', 'Teenage Mutant Ninja Turtles'…

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene