NITKO MU NIJE VJEROVAO

DVIJE GODINE HORORA Oslobođen optužbi da je spolno zlostavljao dječaka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trebalo je dvije godine da se donese presuda u korist Cliff Richarda.

Prije dvije godine protiv slavnog britanskog pjevača Cliff Richarda pokrenuta je istraga zbog optužbi da je 80-ih godina spolno zlostavljao jednog maloljetnika. Državno odvjetništvo tada je izjavilo kako je policija dostavila dosje s dokazima i da će ih detaljno razmotriti. Trebalo im je dvije godine da konačno ispitaju te navode o tome da je jedan od najpoznatijih britanskih pjevača,Cliff Richard, spolno zlostavljao maloljetnika. Richard sada može konačn odahnuti. Policija Južnog Yorkshirea više neće poduzimati nikakve daljnje istrage u vezi tog slučaja.

 

Martin Goldman, glavni tužitelj je izjavio kako su dokazi pažljivo razmotreni i kako nema dovoljno dokaza za nastavak istrage. Pjevač nije nikada bio uhićen i uvijek je tvrdio da su navodi lažni. Sudeći prema odbačenoj optužbi, govorio je istinu,a nitko mu nije tada vjerovao.

Cliff Richard, pravim imenom Harry Roger Webb, rođen je 1940. U mladosti su ga često zvali britanski Elvis Presley, a od kraljice Elizabete 1995. godine primio je titulu viteza.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene