skupo prodana intima

Slavnom glumcu podvalili članovi obitelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jude Law jučer se na pojavio na sudu u Londonu kako bi svjedočio o navodnom trgovanju informacija u njegovoj obitelji kao i o prisluškivanju njegovih privatnih telefona tijekom duljeg perioda.

Na sudu se izjasnio kako nije imao pojma da je njemu blizak član obitelji prodao informacije o njegovom privatnom životu magazinu New of the World. Prvi put kada je Law saznao da je netko za davanje informacija o njegovoj vezi sa Siennom Miller 2005. uopće bio plaćen, bilo je upravo taj ponedjeljak prilikom davanja izjave. No, na sudu se izjasnio kako je uvijek sumnjao u neke članove obitelji.

Pogledaj i ovo Sienna Miller (Foto: Getty Images) bilo je teško... Bili su najpopularniji par sve dok je nije prevario s dadiljom, a otkrila je da se tog perioda života ni ne sjeća zbog velikog šoka

Naime, kada su još bili u vezi, Sienna Miller je navodno imala romansu sa zvijezdom Jamesa Bonda, Danielom Craigom. Član obitelji prodao je upravo te informacije magazinu New of The World, nakon čega su ostali mediji prenijeli vijest. 

Jude Law u filmu 'Dom Hemingway': Deblji 15kg u gangsterskoj komediji

Magazin je tada pisao da je Miller imala aferu s Cragiom 9. listopada 2005., a sve su prodali bombastičnim naslovom 'Sienna prevarila Judea'. U članku se navodilo i da je Jude zvao Craiga 'zahtjevajući da mu objasni kako to može napraviti prijatelju', piše The Guardian.

Slučaj je također bio održan zbog navodnog prisluškivanja glumčevog telefona, a sumnja se na novinare spomenutog magazina. Naime, u to su ga vrijeme paparazzi i novinari opsjedali kamo god je išao, pa čak i u njegovim tajnim izlascima. Paparazzi bi ga dočekali na mjestu i prije nego bi tamo došao, zbog čega je bilo logično da informacije o njegovom kretanju cure van njegova doma. Na jučerašnjem suđenju je potvrđeno da je novinar Sunday Mirrora i NOTW-a Danel Evans bio uključen u spomenute akcije prisluškivanja. Druga dva osumnjičena novinara izjasnili su se da nisu krivi. Suđenje se nastavlja te će se uskoro znati više informacija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene