Zlonamjerno retuširanje

Cindy se oglasila o fotki koja je uzdrmala javnost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Navodno neretuširana fotka izazvala je pozitivne reakcije, a sada slavni model tvrdi da je fotka retuširana - i to zlonamjerno!

Fotografija koja je nedavno objavljena sa snimanja editorijala za meksičko izdanje časopisa Marie Claire, a koja prikazuje neretuširano tijelo Cindy Crawford, opet izaziva kontroverze.

Pogledaj i ovo Cindy Crawford hit trenutak! Legendarna ljepotica uhvaćena u situaciji koja je za nju baš neuobičajena, vidi se da je bila skroz nespremna!

Iako je sama fotografija slavnog modela izazvala pozitivne reakcije, mahom hvaleći Cindy koja je bez srama pokazala svoje (ne)savršeno tijelo, slavni se supermodel ljutito obratio javnosti preko svog odvjetnika.

FOTO Ima se čime pohvaliti: Ponosni suprug uživa u pogledu na tijelo lijepe supruge

Ističe kako je sporna fotografija zapravo retuširana, ali s ciljem da njena koža izgleda staro i naborano. Lijepa Cindy zaprijetila je tužbom svim medijima koji fotku ne uklone, a odvjetnik je istaknuo kako su u potrazi za osobom koja je prvotno objavila sada već slavnu fotografiju.

Priča je dodatno komplicirana jer fotograf spornog editorijala tvrdi kako objavljena fotka nema veze s onom koju je on uslikao te ističe kako mu je fotka ukradena, retuširana i neovlašteno objavljena. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene