stiže biografija

POLA STOLJEĆA LJEPOTE 'Moje grudi više nisu tako prpošne'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je jedna od najslavnijih manekenki u povijesti mode, uskoro će navršili 50 godina, a povodom velike godišnjice odlučila je objaviti i memoare.

Skoro je pola stoljeća stara, no Cindy Crawford je jedna od onih koje izgledaju sjajno u svakom životnoj dobi. Jesu li to dobi geni, prehrana, kozmetika... slavna manekenka odlučila je sve otkrili u svojoj biografskoj knjizi u kojoj će otkriti teškoće stvarnog života u svijetu mode.

Pogledaj i ovo Cindy Crawford (Foto: Instagram) Ljepotica bila i ostala Jedna od najljepših žena pokazala lice bez šminke i objasnila zašto s 53 godine voli pozirati gola

Slavne ljepotice otkrivaju svoje trikove za ljepotu dostupne svima

Cindy je bila jedna od ljepotica koje su se proslavila po svojim oblinama na modnoj pisti, a zbog tih oblina morala je često biti na dijeti.

 

#BecomingCindy (coming soon!)

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

'Nažalost nisam bila jedna od onih koja je mogla jesti što god je htjela. U jednom sam trenutku rekla samoj sebi: Ne želim jesti kruh i šećer! I odlučila sam biti dosljedna tome. I moram priznati da je ponekad išlo lako, a ponekad sam se jako mučila sa samokontrolom', kaže Cindy koja je zahvaljući fotografu Richardu Avedonu, koji ju je nagovorio da 'nabaci' koju kilu, te je ona otada postala fatalna ljepotica koju i danas pamtimo.

 

Getting a little reading in on set. Thanks @roomstogo for sneaking my book into our latest commercial! #BecomingCindy

A video posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

'Kao i mnoge žene, nisam razmišljala o starenju sve dok nisam došla u tridesete, a bila sam toga itekako svjesna kad sam navršila 38. Trudnoća je potpuno promijenila moje tijelo, ali to je bila žrtva koju sam rado napravila. Moj struk je postao širi, grudi više nisu bile tako prpošne, a moji tamni podočnjaci bili su još uočljiviji', kaže Cindy nakon poroda svoje dvoje djece, te je dodala:

'Pritisak modne industrije znao je biti prevelik. I dalje mogu nositi minicu i štikle na setu, no ne bih to radila u stvarnom životu. Kad ste model 30 godina i počinjete uspoređivati kako ste izgledali nekada, sve te promjene na licu i tijelu, malo ti teže padnu'.

Cindy nema razloga za brigu jer i dalje izgleda sjajno!
 

 

A video posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene