biste li vi izdržali?

Zajednička odluka atraktivnog para: Nema seksa prije braka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivna pjevačica Ciara proživjela je mnoge drame u svojem životu, no sada je napokon pronašla pravog muškarca. Ipak, imaju jedno zanimljivo pravilo prije nego li kažu 'da', a sve je to ona sama i opjevala u novoj pjesmi 'Dance Like We're Making Love'

Ona je seksi, ima glas i stas, te je ujedno i mama jednogodišnjeg sina Future Juniora kojeg je dobila s reperom Futureom. Njihova veza nije uspjela, no Ciara je izašla iz tog turbulentnog prekida jača nego ikad - i još više seksi.

Pogledaj i ovo Ciara (Foto: Profimedia) Nakon kiše dođe sunce Pjevačica nas podsjetila na događaj kada je ostavila zaručnika pred vjenčanje zbog prevare

Golotinja i vulgarnosti u spotovima: Gdje je granica dobrog ukusa?

Mjesecima se šuškalo kako je u novoj vezi sa sportašem Russelom Wilsonom koji je velika zvijezda američkog nogometa. No ono što je svima zapelo za oko je njihov prilično tradicionalan odnos. Naime, 26-godišnji Wilson veliki je vjernik te je priznao kako je uvezi s pjevačicom, no da njih svoje nisu i seksualno aktivni – i neće biti sve dok ne budu u braku.

Zanimljivo je i to da je Wilson već bio u braku. Oženio je svoju ljubav iz srednje škole, no nije išlo jer su se rastali prošle godine. Slavni sportaš je sada u vezi s 29-godišnjom Ciarom no imaju pravila. 'Trebam vašu podršku, trebam da molite za nas. Ona je predivna. Ako imamo ljestvicu od 1 do 10 ona je 15! Puno se molim, održavam svoj um čistim i svoje srce isto', poručio je Wilson i dodao kako je 'Ciara sve što je ikada želio'.

Oboje su veliki vjernici, no to ne znači da ne mogu razmišljati o vođenju ljubavi. Tako je i Ciara proteklog tjedna izbacila singl 'Dance Like We're Making Love' koje je jaaaako seksi! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene