Avantura u 61. godini

Slavna ljepotica pokušala spasiti pticu, pa završila u bolnici!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trebao je to biti jedan egzotičan i opuštajući odmor, no nije prošlo sve po planu...

61-godišnja američka ljepotica i bivši model Christie Brinkley završila je u bolnici na svojem egzotičnom odmoru na koji se uputila s obitelji upravo za Uskrs. Nezgoda se dogodila kada je slavna manekenka pokušavala spasiti – pticu.

Pogledaj i ovo Maja Bajamić "Trnci su me prošli" Naša pjevačica doživjela težu prometnu nesreću, objavila fotografije smrskanog automobila: "Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana"

Dvije ljepotice: Vjerovali ili ne, razlika između njih je 38 godina!

'Prekidamo ovaj odmor zbog neplaniranog izleta u Miami zbog spašavanje ptice od jedne mačke', rekla je Christie koja je i obavila fotografiju na svojem Instagramu. S masnicom i šavom na oku izgleda kako je bivša manekenka doživjela pravu avanturu! 'Zahvaljujem svima koji su me brodom i avionom dovezli u bolnicu i cijelim timu', poručila je Christie.

Izgleda nevjerojatno! Zar je stvarno na pragu 60-te?!

 

We interrupt this holiday to take a little unplanned excursion to Miami for cat scans and stitches following an accident trying to save a bird. My grateful heartfelt thanks go out to our wonderful Parrot Cay Family who got me to the boat and plane, and my friends in Miami who found my A Team at University of Miami Hospital led by Dr Askari and his professional caring and adorable team and to my bestie @artminster who spent her much needed and deserved holiday by my bedside .. I ca't possibly thank you enough and I offer you a pain check .. I mean rain check! Lol! @artminster #grateful #thankful #itcouldhavebeenworse! #youneverknow #liveachday

A photo posted by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

Christie se proslavila kao model s naslovnice prestižnog Sports Illustrated magazina još 1979., a i nekoliko desetljeća kasnije mami uzdahe svojim sjajnim izgledom. Christie je otkrila i kako je tajna njezine linije zapravo veganska prehrana. A zdravom tijelu i vitkoj liniji nakon troje djece pomaže i redovito vježbanje.

 

Each Sunset is to be Savored! Skirt by @camillawithlove hat @noraandbella keeps the sunset off my rainbow eye.. It's very colorful but the swelling is going down, still tender, headachy, but I am oh so grateful as I am well aware of how lucky I was after such a blow to have my brain still be as silly as ever and I am also so appreciative of all your kind well wishes! Thank you !

A photo posted by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene