Knjiga o džungli

Christian Bale pridružio se filmskoj ekipi u stvaranju velikog hita!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Velika filmska imena u dječjem spektaklu!

Christian Bale, Cate Blanchett, Tom Hollander, Eddie Marsan i Naomie Harris samo su neka od imena koja će raditi na ostvarenju velikog dječjeg hita.

Pogledaj i ovo Na zapadu ništa novo ''Jednostavno nevjerojatno!'' Film "Na zapadu ništa novo" trijumfirao na dodjeli nagrada BAFTA, osvojio je nagrade u ključnim kategorijama

Film 'Jungle Book: Origins' tj. 'Knjiga o džungli: Početak' novi je animirani film koji će obradovati djecu diljem svijeta. Temeljen je na istoimenoj knjizi, a Warner Bros. je produkcijska kuća koja stoji iza cijelog projekta, piše ContactMusic.

Nije dobio Oscara za najbolju mušku ulogu, no glumac Christian Bale uskoro će dobiti nešto još bolje od toga!

Popularni Batman Christian Bale dati će glas panteri Bagheera, a Kate Blanchett ćemo slušati u ulozi pitona Kae. Harris će posuditi glas ženskoj vučici Nishi, a glas Eddija Marsana biti će glas vuka Vihaana.
Glavnog lika Mowglija ozvučiti će Rohan Chand, a da sve ide po planu pobrinuti će se redatelj Andy Serkis koji će također posuditi glas jednom od likova.

Za one koji ne znaju, Knjiga o džungli govori o dječaku koji igrom slučaja završi sam u džungli i posvaja ga vučja obitelj, te on odrasta kao jedan od vučića i doživljava razne zgode i nezgode.

Film bi u kina trebao stići krajem 2016. Godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene