Malo je čitao

Slavni glumac tvrdi: 'Mojsije je bio šizofreničar!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni glumac iznio je svoje mišljenje o biblijskom liku!

Jedna od najvećih biblijskih priča napokon će dobiti svoju hollywoodsku adaptaciju, a za to su se pobrinuli redatelj Ridley Scott i njegov Mojsije, Christian Bale. Slavni glumac u nedavnom je intervjuu opisao biblijski lik Mojsija kao 'barbara' i 'šizofreničara', piše Independent.

Pogledaj i ovo The Pale Blue Eye Odličan detektivski triler Na trenutke jeziva, čudna priča s odličnim zapletom na kraju, koji vam nećemo odati

'Čini mi se da je lik bio šizofreničar te je bio jedan od najvećih barbara za koje sam ikada čuo', rekao je Bale na press konferenciji u Los Angelesu.

Glumica srpskog porijekla Sandra Blažić očekuje drugo dijete sa slavnim glumcem Christianom Baleom

Glumac je priznao da 'nije imao pojma' o Mojsiju i njegovom životu prije snimanja filma 'Exodus: Of Gods and Kings', no za ovu se ulogu odlučio dobro pripremiti pa je tako pročitao dosta literature o Mojsijevu životu.

'Bio je vrlo problematičan, burno bi reagirao i bio je dosta nepredvidljiv', ovim je riječima glumac opisao svoj filmski lik. "No, najveće iznenađenje je Bog. On je bio isto toliko nestalan', dodao je.

'Exodus: Of Gods and Kings' govori o životnom putu Mojsija i izabranog Božjeg naroda, koji su bili porobljeni od strane egipatskih faraona. Mojsije je tijekom svog života počeo komunicirati s Bogom, koji mu je naredio da oslobodi svoje ljude i povede ih u Obećanu zemlju. Faraon Ramzes nije se želio samo tako odreći besplatne radne snage pa mu je Bog poslao apokaliptične kazne poput najezde skakavaca, krvave kiše i slično. Film će u kina doći u prosincu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene