Bravo Chrissy!

Masnice, strije... Objavila fotku nakon koje će joj žene reći HVALA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chrissy Teigen, zgodna supruga glazbenika Johna Legenda, na Instagramu je objavila fotku i postala inspiracija milijunima žena diljem svijeta.

Seksi supruga pjevača Johna Legenda, supermodel Chrissy Teigen, najnovijom objavom na Instagramu pokrenula je lavinu pozitivnih komentara i pokazala kako su i zvijezde i supermodeli potpuno normalni ljudi, sa svim svojim nedostacima.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Ne srame se: 'Nemam ništa protiv toga da nas svi vide'

U simpatičnoj i inspirativnoj objavi na Instagramu, pokazala je na fotografiji svoje strije na bedrima i predstavila ih kao najnormalniji dio svojeg nevjerojatnog tijela. Fotkom je prvenstveno htjela pokazati masnice na nogama koje je zaradila od kuhinjskih ladica, no nakon što je objasnila otkud su se stvorile modrice, na kraju je dodala: 'Strijice kažu bok'!

 

A photo posted by @chrissyteigen on

Chrissy na Instagramu prati skoro dva milijuna ljudi pa ne sumnjamo kako će njena najnovija objava biti pravo osvježenje u uvijek dotjeranom i naizgled savršenom svijetu poznatih i slavnih.

Bravo Chrissy!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene