Nasred ulice

Strastveni poljupci pred svima – par koji obožava jedno drugo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su par koji jednostavno uživa u svojoj međusobnoj ljubavi i nemaju problema s javnim pokazivanjem osjećaja.

Chrissy Teigen i John Legend bili su dio reklamnog snimanja usred New Yorka, a glavni je cilj bio pokazati koliko se ovaj slavni par voli. Nisu ispuštali jedno drugo iz ruku, a društvo im je radio maleni pas koji je upotpunio sliku savršene male obitelji. Naravno, Chrissy i John nisu propustili priliku za bezbroj strastvenih poljubaca, a kamere fotografa uhvatile su svaki njihov zaljubljeni trenutak.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

'Nisam mislio da ću je oženiti kada sam upoznao današnju suprugu'

Iako je ovo vjerojatno bilo snimanje za reklamu, par je i u stvarnom životu nerazdvojan. Zajedno su 7 godina, nedavno su se oženili, posvetio joj je pjesmu 'All Of Me', no slavni glazbenik John Legend priznao je kao nije mislio da će Chrissy Teigen biti žena koju će oženiti.
'Prilično sam oprezan. Nije to bila ljubav na prvi pogled, nisam odmah pomislio 'to je žena koju ću oženiti'. Ja sam osoba kojoj trebaju 'sjesti' ti osjećaji, tek nakon par godina zajedno mogao sam nas zamisliti zajedno u budućnosti', priznao je John, piše Daily Mail.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene