Potpisali papire

I SLUŽBENO JE Kraj braka Chrisa Rocka i Malaak Rock

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Chris Rock se i službeno razveo od svoje supruge.

Američki glumac, komičar i producent Chris Rock i službeno se rastavio od svoje supruge Malaak Rock. Chris Rock i njegova sada već bivša supruga Malaak jučer su se vidjeli zadnji put na sudu, gdje su i službeno potpisali papire za rastav braka.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvijezde u RH 2022. - 11 Bome ih je bilo! Pogledajte koje su sve svjetski poznate zvijezde prošle godine posjetile Hrvatsku!

Par se vjenčao 1996. godine i živio u New Jerseyu. Kruna njihove ljubavi su dvije djevojčice Lola Simone (rođena 2002. godine) i Zahra Savannah (rođena 2004. godine).

Prema pisanju američkog TMZ-a, paru se i prije nekoliko godina pridružila jedna djevojčica afričkog podrijetla, Ntombi. Službeno se nikada nisu očitovali kako su posvojili dijete, malena se Ntombi pojavila niotkud 2008. godine. Nije jasno kako je djevojčica ušla u SAD, pa je u pitanje dovedena i njezina viza.

Par je još 2014. godine prestao živjeti skupa, a djeca su živjela s majkom. Od toga trenutka, glumac redovito viđa svoje kćeri i malenu Ntombi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene