KAKAV POTEZ

'PRAVI RATNIK' Ostvarili najveću želju teško bolesnog mladića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ryan Wilcox ima samo osamnaest godina, no bori se s teškom bolesti. Posjetili su ga njegovi najveći uzori, kako bi mu pomogli u borbi.

Tko radi dobro, osjeća se još bolje. Sigurni smo da se onda itekako dobro osjećaju Robert Downey Jr. i Chris Evans, koji su nedavno posjetili 18-godišnjaka koji se bori s rakom. Gwyneth Paltrow posjetila je mladića sa svojim kolegama, a na Instagramu je objavila fotografiju Ryana Wilcoxa sa svojim najvećim idolima. 'Hvala nevjerojatnom Chrisu Evansu i mojoj boljoj poslovnoj polovici, Robertu Downeyju, jer ste takvi kakvi jeste. Hvala obitelji Wilcox na gostoprimstvu', napisala je Paltrow uz fotografiju.

Pogledaj i ovo Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Voli golišave uloge Nema problema sa skidanjem: Holivudska glumica bit će skroz gola i u novom filmu od kojeg će vas proći jeza

Naime, Ryan obožava 'Captaina Americu' i 'Avengerse' pa se Paltrow pobrinula da to saznaju njene kolege. Prije nego što ga je Evans posjetio, uputio mu je i kratku poruku podrške putem društvenih mreža. 'Ne ide mu najbolje i puno bi mu to značilo, da ga podigne. Bio bi mu doslovno najbolji trenutak u životu da može upoznati svoje heroje', napisala je Paltrow nedavno. Naravno, uspjela je u svom naumu, jer su se dečki odmah odazvali.

'Danas sam imao prilike stisnuti ruku pravog ratnika. On je fora puno više nego što bi ja ikad mogao biti. Hvala obitelji Wilcox. Veliki zagrljaji i poljupci za Downeya Jr. i Gwyneth Paltrow, koja je ovo omogućila', napisao je Chris Evans na svom Twitteru.

 

 

Today @ryanwilcox0303 got a little surprise. Thank you to the incredible #chrisevans and my better work half @robertdowneyjr for being the men you both are. And thank you to the Wilcox family for your hospitality! #ryanstrong

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene