Snimio i dokumentarac

Chris Brown priznao zašto je pretukao Rihannu: "Tako je sve počelo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chris Brown snimio je dokumentarac u kojemu je objasnio zašto je prije osam godina nakon dodjele Grammyja pretukao tadašnju djevojku Rihannu.

Američki pjevač Chris Brown snimio je dokumentarac u kojemu je objasnio zašto je pretukao tadašnju djevojku, 29-godišnju Rihannu. Premijera filma zakazana je za kolovoz.

Pogledaj i ovo Rihanna i Chris Brown (Foto: Profimedia) Što on hoće? Razbjesnio javnost: Prije 10 godina brutalno je prebio bivšu curu, a sada ju naziva "kraljicom"

"Prevario sam je sa suradnicom. Rihanna je bila sumnjičava i ispitivala me, ali ništa nisam priznao. Te večeri nam je baš ona prišla na zabavi. Rihanna je poludjela, uzela stvari i izašla iz dvorane", ispričao je Chris Brown. Dodao je kako je pjevačica nastavila vikati kad su sjeli u auto. Tražila je Chrisov mobitel da vidi s kim se dopisuje. Našla je poruku te djevojke koja mu je napisala da će i ona biti na Grammyju.

"Jako se naljutila. Gurali smo se, ona me je udarila, a ja sam je ugrizao za ruku. Tako je sve počelo", ispričao je reper. Chris je bio osuđen na šest mjeseci društveno korisnog rada, dobio je pet godina uvjetne kazne i zabranu prilaska Rihanni na manje od 50 metara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene