S njom nema šale

OPREZ - Ona je najopasnija zvijezda na internetu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica predstavlja veliku opasnost!

Njezina neumoljivost kao žiri X Factora. Njezin brzi jezik. Njezin incident u toaletu noćnog kluba 2003. - da, postoje brojni razlozi zašto bi ime Cheryl Cole moglo utjerati strah u kosti mnogima. A sada je i internet u strahu od nje.

Pogledaj i ovo Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) stiže prinova Harry Potter će postati tata! Samozatajna partnerica glumca već je snimljena i s povećim trudničkim trbuhom

Naime, pjevačica poznata pod imenom Cheryl Fernandez - Versini nazvana je najopasnijom slavnom osobom na internetu u Velikoj Britaniji.

Cheryl Cole pronašla je savršen način za borbu sa zlim jezicima

Kako navodi nedavno istraživanje, njeno ime se najviše veže za zarazne linkove na sumnjive web stranice, a čak 15% rezultata pretraga njenog imena mogu predstavljati opasnost za vaše računalo.

McAfee, tvrtka koja se bavi sigurnošću interneta, tvrdi da hakeri i kriminalci koriste imena slavnih osoba dodajući iza njih riječi poput 'video' ili 'pictures' te tako pretraga riječima kao što su 'Cheryl Cole downloads' ili 'Cheryl Cole mp4s' gotovo sigurno u sebi sadrže rezultate koji mogu zaraziti vaš uređaj na kojem surfate.

Pretpostavlja se da je njezino ime postalo traženo nakon nedavnog 'curenja' golišavih informacija slavnih ljepotica. Na drugom je mjestu Daniel Radcliffe, a iza njega se nalazi Jessie J.

Deset najopasnijih britanskih imena su:

Cheryl Cole
Daniel Radcliffe
Jessie J
David Beckham
Alesha Dixon
Ellie Goulding
Pixie Lott
Harry Styles
Lily Allen
Rita Ora

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene