Charlize se rastopila

'Dok sam se spremala, on me gledao'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prelijepa glumica Charlize Theron uživa u vezi sa Seanom Pennom, no prije veze na prvo mjesto u svojem životu stavlja svojeg sina.

Glumica Charlize Theron nije propustila ovogodišnju dodjelu Oscara. Sve je oduševila na crvenom tepihu u crnoj haljini, no jedino mišljenje do čijeg joj je doista stalo je mišljenje njezinog sina Jacksona.

Pogledaj i ovo Ekipa filma Oppenheimer - 3 Dodijeljeni zlatni kipići! Oscara za najbolji film dobio je Oppenheimer, a najbolji su glumci Emma Stone i Cillian Murphy!

'Dok sam se spremala, on me gledao', otkrila je Charlize za magazin People. 'Večeras sam prvi put čula 'mama je lijepa' i to me je potpuno rastopilo. Jako sam sretna, majčinstvo je prelijepo', dodala je glumica koja je trenutno u vezi sa slavnim zavodnikom Seanom Pennom.

Slavni golupčići Sean Penn i Charlize Theron nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog

Njih dvoje provode svaki slobodni trenutak zajedno, a na nedavnom društvenom događanju Fame & Philanthropy, udruge čija je misija usmjeriti moć slavnih kako bi se pružila što veća potpora dobrotvornim udrugama, Charlize i Sean cijelo vrijeme su se držali za ruke. Izgleda kako je lijepa plavuša napokon pronašla sreću i u ljubavnom životu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene