Zlata vrijedna

VIDEO Čije su to zavidno duge noge?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Gdje god da se pojavi, očara ljepotom!

Reklamne kampanje poznatih kompanija uvijek su originalne, no kad se u njima pojavi lijepa Charlize Theron, to je onda nova razina ljepote.

Pogledaj i ovo Charlize Theron (Foto: Getty Images) Traumatična djetinjstva Priča o bogatima i slavnima koji su svoje živote započeli u najvećem siromaštvu ili pod okriljem obiteljskog nasilja

Galerie des Glaces u Versaillesu u predvečerje je okupana zlatnim svjetlom. Misteriozna žena korača dvorcem, a njezina prozračna svilena haljina otkriva zavidno duge noge. Misteriozna ljepotica nije nitko drugi već slavna Charlize Theron, koja je glavna protagonistica novog poslovnog projekta.

Teško je maknuti pogled s prelijepe Charlize Theron – Očarala na Diorovoj reviji u Parizu

Charlize s Diorom surađuje već dugih 10 godina, a s obožavateljima je podijelila i par mudrih riječi. 'Uvijek se treba kretati prema naprijed i razumijeti da su žene u sukobu, da su one zanimljive, kompleksne, tako da mi nije jasno zašto ne slavimo te stvari, umjesto da ih samo simplificiramo i dvodimenzionalno pojednostavljujemo?', rekla je slavna glumica.

Charlize je djetinjstvo provela ispod južnoafričkog sunca, zatim se našla među holivudskim zvijezdama, a težila je i tome da postane balerina. U kasnim 90-ima otkriven je njezin glumački talent, a kasnije je dobila i Oscara za najbolju glumicu za ulogu Aileen Wuornos u filmu 'Čudovište' 2003. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene