Zgrozio javnost

CHARLIE SHEEN ŽESTOKO PRIJETI 'Treba ju j***** pokopati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Charlie Sheen više nije ni poznat po svojim ulogama, koliko po svom groznom ponašanju i ispadima. Ovaj put se radi o prijetnjama smrću.

Charlie Sheen već nekoliko godina zgražava javnost svojim ponašanjem, a ni ovaj put nije bilo iznimke. Krajem prošle godine kontroverzni glumac je priznao kako je HIV pozitivan, što je godinama skrivao. Iako je ovim priznanjem pokrenuo pozitivne promjene u toj zajednici, te se počelo otvoreno razgovarati o HIV-u i AIDS-u, Sheen je uspio ponovno navući gnjev javnosti na sebe.

Pogledaj i ovo showbuzz TKO BI REKAO POZNATI GLUMAC HIV pozitivan i promovira siguran seks

Uhvaćen je na snimci kako govori da njegovu bivšu zaručnicu, Scottine Rossi, koji je oslovio s nimalo lijepim riječima, treba 'j***** pokopati'. Bio je ljut jer ga je ona tužila zbog fizičkog napada i izlaganja HIV-u. 'Mene se ne može j**** ucijeniti. To se zove izdaja. Znaš li što je izdaja? Kažnjiva je smrću.'

'Radije ću potrošiti 20 tisuća dolara da je netko natuče. Onda će ljudi shvatiti, ovo je opasno.' Izgleda kako je to Sheenov plan za sve one koji imaju nešto protiv njega. Snimka je također dokazala kako je Sheen spavao bez zaštite s jednom ženom nakon što je već saznao svoju dijagnozu, a ta ista žena je potvrdila kako joj je rekao da je 'čist'.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene