KAKVI PROBLEMI

GLUMAC PRIZNAO 'Ne bih uspio poš**iti ni u ženskom zatvoru'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Charlie Sheen otvorio dušu i priznao kako pati njegov seksualni život.

Glumac Charlie Sheen nakon priznanja da je HIV pozitivan javnosti sve više otkriva stvari iz svog privatnog života. Nakon što je ranije ovog tjedna Charlie postao zaštitno lice jednog londonskog proizvođača kondoma, glumac je opet otvorio svoje srce i priznao kako više baš puno i ne može uživati u seksualnom životu kao prije.

Pogledaj i ovo showbuzz VRTOGLAVI IZNOS Tajna koja je slavnog glumca koštala 7 MILIJUNA DOLARA

Američki glumac tijekom konferencije za medije otkrio je kako više nema toliko uspjeha sa ženama. 'Trenutno ne bih uspio poš**iti ni u ženskom zatvoru s gomilom kondoma na sebi. Ne možeš baš uletit i reći, 'Hej, imam HIV, što radiš poslije?', priznao je Sheen.

50-godišnji Sheen je dodao kako više ne izlazi sa ženama te da se posvetio svojoj obitelji i djeci. 'Ne idem na spojeve, provodim vrijeme sa svojom obitelji'. No, iako u zadnje vrijeme provodi puno vremena sa svojom djecom, glumac je rekao kako s njima jedino o seksu neće razgovarati.

'Mislim da bi svi inače trebali biti spremni za taj trenutak, ali ja neću voditi taj razgovor sa svojom djecom prije nego što bude bilo potrebno. Malo sam staromodan po tom pitanju, vjerovali ili ne'. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene