446024
446024
446024
446024
446024

ŽELI STATI NA KRAJ UCJENAMA Cijelo vrijeme bio je žrtva

  • , 09.08.2016., 13:30
  • Autor:
  • komentara

Poznat po svojim ispadima, pedesetogodišnji glumac otkrio je svoju zaraženost kako bi stao na kraj ucjeni kojoj je bio žrtva.

 
 
 
 
Charlie Sheen (Foto: Getty)
Charlie Sheen (Foto: Getty)

Američki glumac Charlie Sheenu njemačkom izdanju Playboya pozvao je druge poznate ličnosti da otkriju da su pozitivni na HIV kao što je on učinio prošle godine, nadajući se da će to promijeniti predrasude o osobama koje su zaražene tim virusom.

"Bilo bi dobro kad bi više poznatih ličnosti javnosti otkrilo da boluju od HIV-a. To bi pomoglo", rekao je taj američki glumac koji je nedavno postao glasnogovornik jednog proizvođača prezervativa.

"Postoje mnoge predrasude o osobama koje boluju od HIV-a, a ja se nadam to promijeniti", dodao je Sheen.

Charlie Sheen (FOTO: Getty)

Otkad je u studenom otkrio da boluje od tog virusa, Sheen, glumac poznat po ulozi u filmu "Platoon" Olivera Stonea, te u seriji "Dva i pol muškarca", ističe kako ga ljudi zaustavljaju na cesti čestitajući mu na hrabrosti na tom potezu.

Poznat po svojim ispadima, pedesetogodišnji glumac otkrio je svoju zaraženost kako bi stao na kraj ucjeni kojoj je bio žrtva.

Charlie Sheen (Foto: Getty)

Policija Los Angelesa nakon tog priznanja pokrenula je nad njim kaznenu istragu. Američki mediji tada su prenosili kako je Sheen preko telefona prijetio bivšoj supruzi da će ju ubiti, te je u istoj audio snimci priznao da je lagao svojoj seksualnoj partnerici o svojoj pozitivnosti na HIV.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se