CRNE MISLI

DIJAGNOZA MU PROMIJENILA ŽIVOT "Samo me majka spasila od smrti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je Charlie Sheen saznao da je HIV pozitivan htio je počiniti samoubojstvo.

Američki glumac Charlie Sheen htio se ubiti nakon što je saznao da je HIV pozitivan. 51-godišnji glumac pomislio je izvršiti samoubojstvo nakon što su mu doktori rekli za je zaražen virusom HIV-a, ali se predomislio nakon što je vidio svoju majku Janet.

Pogledaj i ovo McCartney i Heather Mills Razvodi poznatih I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

Svoje crne misli Charlie je otkrio gostujući u showu ''Good Morning America''. ''Na dan kada su mi dijagnosticirali HIV, odmah sam se htio propucati. Ali moja mama je bila tamo, nisam to htio učiniti ispred nje, ili da me nađe i da mora čisiti taj nered'', otkrio je Charlie. Usprkos prvotnom strahu nakon što je 2011. godine saznao da je Hiv pozitivan, glumac je izjavio kako je zahvalan što je živ i što može širiti svijest o tom problemu.

''Osjećam se zbilja dobro. Jako sam zahvalan. Osjećam se kao da nosim baklju u ime velikog broja ljudi koji pate od iste stvari'', rekao je Charlie koji trenutno uzima pokusni lijek za koji se nada da će mu olakšati njegovu bitku s opakom bolešću budući da je potrebna samo jedna injekcija na tjedan.

'''Neki dani su dobri, neki lošiji, ali većina dana je prilično je jeb**** dobra'', kazao je.  Charlie se ne predaje. Bacio se na posao i trenutno se priprema za jednu ulogu u filmu, a nastoji i obnoviti odnose sa svojom djecom.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene