Balie Dee

Ponosni tata ne krije oduševljenje: Ella otkrila što se krije iza znakovitog imena

Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Facebook) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Facebook) Facebook 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Facebook) +0 Ella Dvornik rodila kćer (Foto: Facebook/Ella Dvornik) Galerija

Nakon što je Charles Pearce na Instagramu objavio prvu fotografiju s Balie Dee, novopečena majka Ella otkrila je što se krije iza njezinog imena.

Nakon što se Instagram fotografijom pohvalila ponosna baka Danijela Dvornik, na red je došao i tata malene djevojčice Charles Pearce. Uz preslatku fotografiju jasno je naznačio koliko je sretan zbog prinove, ali i ponosan na svoju zaručnicu Ellu iza koje je težan porod.

 

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Novopečena majka Ella malenu Balie Dee rađala je više od 50 sati, a nakon što je konačno malo došla sebi svojim obožavateljima otkrila je i značenje neobičnog imena koje je nadjenula svojoj djevojčici.

"Balie" se čita "Bali". Ime je dobila po otoku Bali u Indoneziji gdje smo Charles i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači "vojnik". U njihovoj mitologiji Bali je bio majmun ratnik koji je odabrao svoje neprijatelje tako što bi zaželio "želju", pojasnila je Ella.

Otkrila je i da drugi dio imena nosi u znak sjećanja na svog oca, ali i Charlesovu majku. "Dee" označava zvuk imena mog tate "Dino" i Charlesove mame "Deirde".. Tako da ih uvijek nosi sa sobom i kad ih nema.Slovo "E" na kraju "Bali" dodali smo čisto da bude drugačije", otkrila je Ella koja je svoju prvu djevojčicu na svijet donijela tri tjedna ranije u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene