PROBAJTE NE ZAPLAKATI!

Starac svoj dom učinio spomenikom preminuloj supruzi i postao zvijezda spota

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blagdani su vrijeme za voljene. Kolika je snaga ljubavi, pokazao je Charles 'LaLa' Evans, u svojoj skromnosti i životnoj radosti.

Ne želimo da se na ovaj blagdanski dan rasplačete, ali želimo vas podsjetiti na prave vrijednosti, kao što su ljubav, odanost i vjernost. Jedna takva priča u pozadini je popularnog benda Mutemath, i njihovog spota za singl 'Monument'.

Pogledaj i ovo Stephen Boss - 6 Zbogom tWitch! Preminuo omiljeni DJ iz emisije Ellen DeGeneres, policija ga je pronašla mrtvog u hotelskoj sobi nakon poziva zabrinute supruge

Sjajan singl, a priča iza spota ono je što će vas dirnuti do kraja. Naime, zvijezda spota je Charles 'LaLa' Evans. Simpatični gospodin napravio je, naime, od svog doma spomenik za svoju preminulu suprugu Louise. Njihova ljubav počela je tijekom srednje škole, i trajala je čitav život. Lala kaže da se njegova Louise u početku sramila, a njegove simpatije prema njoj shvatio je njezin ujak. Naime, LaLa je zbog nje svakog dana dolazio u kafić njenog ujaka. Louise je ubrzo poklekla, upoznala Charlesa i udala se za njega. Proveli su zajedno 59 godina i 11 mjeseci, a onda je Louise preminula. Zadnje riječi koje je uputila suprugu bile su: 'Volim te'. LaLa kaže da su te riječi dovoljne do kraja njegovog života. S njima može živjeti.

No, nije bilo dovoljno samo sve upamtiti. Trebalo je napraviti uspomenu na Louise, pa je on njihov zajednički dom oblijepio zajedničkim fotografijama, nastalima tijekom 60 zajedničkih godina. Cijeli dom postao je uspomena na jedinu ženu koju je volio. Ovaj simpatični starac dirnuo je nedavno cijelu Ameriku, gostujući u showu Ellen DeGeneres, ali i spotu grupe Mutemath. Nemamo što reći, ovo je ljubav u svom pravu, velikom i predivnom obliku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene