Njima nikad dosta

'Odvest ću te na vjenčanje' - Triput, možda i više!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su muškarci koji se ne mogu smiriti. Traže onu savršenu i ne odustaju.

Oni su slavni i poznati i imaju sve. Osim jedne stvari, a to je sreće u ljubavi. Barem ne iz prvog pokušaja.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa Jelena Joško Lokas ženi se treći put?

Tako iza Joško Lokasa stoje dva propala braka. Nakon zadnjeg braka s prelijepom glumicom Natašom Janjić, Lokas opet ljubi. Njegova odabranica je čak 20 godina mlađa od njega. Ona je manekenka Jelena Katarina Kapa. Zaljubljeni par navodno će svoju ljubav okruniti brakom i zauvijek izreći sudbonosno 'DA'. Dobro, možda to neće bit zauvijek poznavajući Lokasove brakove, ali tko zna, možda se i njemu sreća osmjehne ovaj put.

Sreću u bračnoj luci potražio je i Boris Novković. Iza pjevača su dva bračna brodoloma. Devetogodišnji brak s Lucijom Novković te neuspjeli brak s Bojanom Gregorić Vejzović. Da, dva propala braka su iza njega baš kao i iza Joško Lokasa. Ipak, opijen od ljubavi Boris je pokleknuo i utjehu u ljubavi pronašao u 19 godina mlađojdjevojci Ines Katić. Sretni par zaplovit će u bračnu luku ovo ljeta na Jadranskoj obali. Zgodnoj Ines, Novković je skladao i pjesmu.

Da je mlađe slađe, zna i Tony Cetinski koji se pridružio našoj listi iskusnih bračnih zavodnika. Cetinski se do sad ženio tri puta. Prva odabranica mu je bila Antonela Butigan, pa Ivana Nobilo, a zadnja žena, nadamo se, je mlada Dubravka Dujak. Nju je odveo pred oltar čak u Las Vegas, ali i Zagreb te Vinkovce. Što je sigurno, sigurno je!

Čini se kako su naši muškarci izbirljivi ili jednostavno nemaju sreće. U svakom slučaju, mi im želimo sve najbolje i neka im ovi brakovi potraju što duže!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene