Uz njega do kraja

Otkrila suprugovu posljednju želju: 'Želim umrijeti na tvojim rukama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bez obzira koliko ste bogati, slavni, moćni, na kraju samo ipak svi jednaki.

Celine Dion prolazi kroz, vjerojatno, najteži period svog života. Njen suprug boluje od raka grla i svjestan je da mu se kraj bliži. Pjevačica je cijeli svoj život podredila tome da bude uz svog supruga i da mu pomogne u nepravednoj borbi protiv opake bolesti.

Pogledaj i ovo Celine Dion sa sinovima Danas je trebala biti u Zagrebu Teško bolesna diva objavila rijetku fotografiju sa sinovima, dobila ih je s voljenim suprugom s kojim se oprostila prije osam godina

Rene Angelil i Celine u braku su već 21 godinu i imaju tri sina. Rene bez obzira na bolest ne želi da Celine zapostavi svoju karijeru koju su zajedno stvarali i nagovorio ju je na to da se vrati u Las Vegas i nastavi sa serijom koncerata. Celine će i to napraviti za njega.

U petom desetljeću izgleda duplo mlađe: Pokazala duge, seksi noge

'Prvi show biti će najteži. Biti će trenutaka nesigurnosti, ispraznosti, smijeha, patnje, ali to je poanta povratka na scenu. Najlakše bi bilo jednostavno objaviti novi album', rekla je Celine.

'Koljena se mogu tresti, ali kad netko kog voliš padne, tada nije vrijeme za plakanje. Kasnije da, ali ne još. Ponekad razgovaramo i on mi kaže kako je sve što želi umrijeti na mojim rukama. Obećala sam mu da će tako biti'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene