Tko ispada?

STRESNA PITA S PREPELIČJIM JAJIMA IZBACIT ĆE JEDNU ZVIJEZDU

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako smo i dalje u uskršnjem tjednu, Andrej će objasniti da ovaj put će malo prošvrljati tradicijama.

U prvom stres testu našlo se desetero najgorih kandidata, što znači da će za nekoga večeras kulinarska avantura završiti. „Danas sam se obukla u crno jer je Batman dan, što će reći, eliminacija, pa sad mi treba Batmanova energija!“ zaključila je Mila, a unutar jednog sata kandidati će morati replicirati pitu pripremljenu na način kako se priprema u sjevernoj Europi, a sastoji se od kora, lososa, špinata, sira, začinskog bilja i prepeličjih jaja.

Pogledaj i ovo Sementa Rajhard - 3 "Moje srce" Naša prekrasna glumica pozirala u zagrljaju svoje majke, pogledajte koliko joj sliči!

Nakon što će degustirati pitu kako bi dobili što bolju sliku okusa, kandidate će, izuzev Dooksa, poprilično uhvatiti nervoza. „Pošto sam ja poznati stari kopirant, mislim da ću dobro iskopirati.“ našalio se Baby Dooks, dok Sementu najviše muče prepeličja jaja. „Prepeličja jaja? Ne znam da li to služi kao ukras gore ili? U životu to nisam probala!“ Kako smo i dalje u uskršnjem tjednu, Andrej će objasniti da ovaj put će malo prošvrljati tradicijama, neće se ovaj put držati samo hrvatskih, već se pomiču i na sjever Europe. Naime, ispod zvona će se naći Pita s lososom pripremljena na način kako se priprema u Sjevernoj Europi.

OZLIJEĐENI BABY DOOKS JE SAMOPROZVANI 'HEROJ, A NE ZLOČINAC IZAZOVA'

Kako se u Stres testu kuha za ostanak u najpoznatijoj kuhinji, svaka minuta kuhanja kandidatima je presudna. Pod strogom lupom žirija, pritiskom vremena i pritiskom vlastitih želja samo trenutak nepažnje dovoljan je da nešto krene po zlu. Budući da su kandidati prvi put pitu radili u tavi koju su stavljali u pećnicu, većina njih zaboravila je prilikom vađenja poslužiti se krpom, a najbolnije iskustvo od njih imamo je upravo Baby Dooks koji je i sam priznao da ima dvije lijeve ruke. „Cijelom rukom sam ručku primio, bojao sam se da mi koža nije ostala na ručki, da ne bi pita od kože bila lagano.“ opisao je nezgodu, dok njegova kolegica Ksenija ne vidi potrebu za paničarenjem: „To vam je inače tako kod muškaraca i žena. Mi smo puno trpnije, a on je počeo vikati kao da mu se ne znam što dogodilo, ali to je ipak ta muška priča.“ Uz malo leda i hladne vode, Dooks je nastavio dalje sa zadatkom i zaključio kako je on „heroj, a ne zločinac današnjeg izazova“ i dodao: „Čuj, mi strastveni ljudi često se ozljeđujemo!“

Također, žiri je zaključio da je samo pravljenje pite poprilično lagan zadatak za kandidate, stoga im je zadao i da oboje jaja s prirodnim bojama koja su se tradicionalno koristila. Hoće li kandidati opravdati mišljenja žirija o njima i koga ćemo u najpoznatijoj kuhinji na svijetu gledati posljednji put, saznat ćemo nakon prvog Stres testa Celebrity MasterChefa.

Celebrity MasterChef gledajte od ponedjeljka do srijede u 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr!
Propuštene epizode pogledajte ovdje.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene