Mešin kao kuhar

Od gledatelja, voditelja do - kandidata!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nova epizoda Celebrity MasterChefa upoznat će nas s novih četvero kandidata showa. Tako će kuhače u kulinarskom okršaju ovog petka ukrstiti osobni trener i promotor zdravog života Mario Valentić, pjevačica Emilija Kokić, glumac i voditelj Igor Mešin te multimedijalni umjetnik Filip Šovagović.

Prva prepreka koju trebaju ´preskočiti´ bit će priprema vlastitog autorskog jela koji će na najbolji način prikazati njihovu osobnost, kreativnost i kulinarsko znanje za što će imati sat vremena i 15 minuta te neograničen broj namirnica iz dućana.

Pogledaj i ovo showbuzz Celebrity MasterChef Tko će zakuhati situaciju u MasterChefu: Nives, Anđa... ili netko treći?

'Pobjedu dugujem svojem nosu i jeziku'

Simpatični Igor Mešin u ovoj će se emisiji naći u potpuno drugačijoj ulozi: od ´običnog´ gledatelja MasterChefa preko voditelja druge sezone stigao je i do kandidata u MasterChef kuhinji. Igor kuha iz hobija jer ga to stvarno opušta, a njegova ljubav prema kuhanju proklijala je puno prije MasterChefa. ´Do MasterChefa sam to shvaćao olako, od MasterChefa kao nešto teško, a sad mi je čak malo zastrašujuće!´, kazao je.

Dino je prošle sezone kroz razgovore s Igorom dobio osjećaj da on dobro kuha ili dobro razmišlja o hrani te ga je ohrabrio da nema tremu. ´Pa Dino znaš da je kroz razgovore sve puno jednostavnije!´, našalio se simpatični glumac. ´Ne pucam na visoko, vidjet ću. Ovo mi je jedan od najtežih zadataka u životu´, zaključio je Igor.
Kako će se Igor Mešin snaći u potpuno drugačijoj ulozi, kako će se njegovo jelo svidjeti strogom žiriju, kakva će mu biti konkurencija i je li u MasterChef kuhinji nekad manje ipak više saznat ćemo u novoj uzbudljivoj epizodi.

MARIO VALENTIĆ JE KAO MALI HTIO BITI SUPERMAN

Mario Valentić unijet će pravo osvježenje u show, a već će samim ulaskom u MasterChef kuhinju plesnim koracima pokazati da od njega možemo očekivati potpuno drugačiji pristup kako hrani, tako i samom natjecanju. Za sebe kaže da je kao mali htio postati Superman, a kroz školovanje je postao profesor fizičke kulture i kineziologije te osobni kondicijski trener.

´Volim za sebe reći da sam promotor zdravog života u Hrvatskoj´, kaže. Zdrav život je njegov stil života koji objedinjuje tjelovježbu, zdravu prehranu i treniranje kulture pozitivnog razmišljanja. Mario je po ulasku u kuhinju poljubio Emilijinu ruku, a žiriju se – naklonio. Radovan ga je pitao radi li se o azijskom pozdravu, a Mario mu je objasnio da je tako šalje dobra vibra pa mu je Radovan i odzdravio na isti način.

Hoće li sportski natjecateljski duh Marija Valentića biti prisutan i u najpoznatijoj reality kuhinji, kakva će biti jela koja prikazuju njegovu osobnost te hoće li zadovoljiti zahtjevni žiri ne propustite saznati u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene