Vruće izdanje

"IMAŠ DJECU, SRAMI SE" Obrušili se na slavnu glumicu zbog nevjerojatnog poteza!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica odlučila je uzvratiti udarac znatiželjnim paparazzima.

Osveta se servira najbolje dok je hladna. Zna to i glumica Catherine Zeta Jones koja je objavila golišave fotografije na Instagram i tako preduhitrila znatiželjne paparazze.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones i Michael Dougles Pobijedili predrasude U njihovu ljubav ispočetka nitko nije vjerovao, a on joj je rekao da će biti otac njene djece čim ju je upoznao!

Ljuta na paparazze koji ometaju njezinu privatnost i redovito pokušavaju snimiti u ne tako glamuroznim izdanjima, Catherine je odlučila uzvratiti udarac. Na Instagramu objavila dvije fotografije u kupaćem kostimu, koje je fotografirao njen suprug Michael Douglas. ''Bijesna na paparazze koji fotografiju moju guzu,  dijelim fotku svoje guze koju je slikao moj muž. Ovo je uvijek bolja opcija za gledanje'', napisala je 46-godišnja Catherine, pored fotografije. Njezin potez podijelio je brojne pratitelje na društvenim mrežama. ''Jako pametno'', Bravo Michael'', Nevjerojatno tijelo'', napisali su neki fanovi, dok su drugi osudili lijepu glumicu. ''Imaš djecu, srami se'', Što je dovraga ovo'', Ne baš tako sjajna fotka'', napisali su.

 

Pissed the paparazzi photographed my ass, thus sharing the photographs my husband took of my ass. Always a better option for viewing .

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

I dok mnogi raspravljaju o njezinom postupku, slavni i zaljubljeni par uživa u tropskoj klimi na nepoznatoj lokaciji. Slavni glumački par u braku je 16 godina, a imaju dvoje djece, sina Dlyana Michaela i kći Carys Zetu .
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene