OD ADELE DO LEA

Oni su među najmoćnijima! Svijet je pod njihovim nogama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Časopis Time objavio je ovogodišnji popis 100 najutjecajnijih osoba, a na slavnom popisu našle su se i face iz svijeta showbiza.

Poznati časopis Time objavio je svoju listu 100 najutjecajnijih osoba, a na njoj se našlo podosta slavnih lica iz showbiza. Popularni glumac Leonardo DiCaprio čak je i zaradio jednu od šest naslovnica, što je velika čast. Donosimo vam neke od ostalih showbiz faca koje su se našle na ovogodišnjem popisu.

Pogledaj i ovo Ariana Grande bome je pomela crveni tepih Haljina koju je bilo nemoguće ne primijetiti: Velika pop-zvijezda pobrinula se da njezino rijetko javno pojavljivanje ne prođe neopaženo!

Adele

Otkako se nakon duge pauze vratila na glazbenu scenu s novim albumom '25', Adele ponovno niže uspjeh za uspjehom, tako da ne ni čudi što se našla na ovom popisu. No, čini se kako joj karijera i uspjeh nisu toliko važni koliko majčinstvo, jer se šuška kako će uskoro uzeti još dužu pauzu.

Nicki Minaj

Ova slavna reperica poznata je po tome da sve što pjeva, to je ona sama i napisala. Svojim talentom promijenila je svijet rapa i glazbe, te je također svojom moći na društvenim mrežama zaslužila mjesto na ovom popisu. Samo na Instagramu ju prati skoro 53 milijuna obožavatelja.

Leonardo DiCaprio

Ovaj izbor nimalo ne čudi, jer ovo je zasigurno godina Lea DiCaprija. Već i ptice na grani znaju da je Leo napokon ove godine dočekao svog Oscara. Osim po ulogama, Leo se na ovom popisu našao i zbog svoje velike ljubavi prema očuvanja okoliša.

Ariana Grande

Mlada pjevačka senzacija ima veliki utjecaj na društvenim mrežama, na Instagramu ju prati skoro 70 milijuna fanova, a njezin novi album 'Dangerous Woman' jedan je od najiščekivanijih ove godine. Izgleda kako se opametila i imidž bahate dive ostavila iza sebe.

Dwayne 'The Rock' Johnson

On je jedna od najvećih akcijskih zvijezda, zajedno uz Vina Diesela, s kojim glumi i u franšizi 'Brzi i žestoki'. Trenutno radi na filmskoj adaptaciji popularne serije 'Baywatch', a najvećim dijelom se našao na ovoj listi vjerojatno zbog svog pristupačnog i prijateljskog odnosa sa svojim fanovima.

Melissa McCarthy

Naravno da se na ovom popisu našla ljubimica američke javnosti, Melissa McCarthy, koja je postala kraljicom komedija i blockbustera. Jedna je od najtraženijih glumica te ruši sve predrasude usprkos tome što se njezin izgled često našao na meti kritičara.

Charlize Theron

Svojim humanitarnim radom i odličnim blockbuster ulogama, poput one u visoko hvaljenom filmu 'Mad Max: Fury Road', Charlize je i više nego zaslužila svoje mjesto na ovogodišnjem popisu. No, nedavno je mnoge iznenadila komentarom kako ljepši glumci lošije prolaze u Hollywoodu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene