Vruća roba

Žene ne mogu odoljeti njegovom egzotičnom izgledu, a on se skriva iza kamere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se pojavio na sceni prilikom preuzimanja Emmyja Twitter su preplavili postovi žena koje su za njim izgubile glavu.

Ovaj zgodni tridesetsedmogodišnjak zove se Cary Fukunaga i jedna je od najtraženijih režisera u Hollywoodu. Slavu je stekao režirajući vrlo popularnu seriju 'True Detective'. Kada se pojavio na sceni kako bi preuzeo zasluženu nagradu Emmy, žene su doslovno podivljale za njim.

Pogledaj i ovo Roman Polanski (Foto: AFP) Pakao od života Godinama ga prati glas da voli maloljetnice, no u prvom intervjuu od optužbi on sve poriče i krivi medije

Tjelohranitelj je postao totalni hit - o njoj više ni ne govore

Cary svoj egzotični izgled duguje svojim švedsko-japanskim genima. Žene tvrde kako Pitt i Clooney više nisu glavne face u Hollywoodu. Cary ih 'šiša' u puno stvari. Trenutno režira film 'Beasts of No Nation' o djeci vojnicima u Zapadnoj Africi, a nedavno je odbio režirati remake 'IT' prema knjizi Stevena Kinga.

Fukunaga je živio u Meksiku, Francuskoj i Japanu, a sada živi u New Yorku. Za sebe kaže kako je kameleon koji se voli prilagoditi mjestu na kojem se nalazi zato i ne čudi što tečno govori španjolski i francuski.

Prije nego je postao scenarist i redatelj, Cary se bavio snowboardingom. 'Želio sam biti profesionalni snowboarder. 'Svake godine sam odlazio na treninge i natjecanja. Kada sam imao 22 godine živio sam u Japanu i pisao za neke magazine. Kada sam napunio 23 shvatio sam da je stvaranje filmova ono što želim raditi', rekao je Cary.

Za ovim tjelohraniteljem žene jednostavno divljaju, ali i neki muškarci

Osim što je zgodan i uspješan, on je i nevjerojatno romantičan. 'Hobi mi je bio skupljanje izgubljenih medaljona koje sam kasnije poklanjao. Pisao sam mnogo ljubavnih pisama, izrađivao sam mala umjetnička djela za djevojke koje su mi se sviđale. To sam radio kako bih im se dopao. Funkcioniralo je', kaže Fukunaga.

Cary ne ostaje dugo na jednom mjestu, često se seli i trenutno je, na radost mnogih obožavateljica, slobodan.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene