Nije poznat točan uzrok

Nalaz mrtvozornika: Otkriveno što je pridonijelo preranoj smrti ''Princeze Leije''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cariie Fisher preminula je uslijed srčanog udara, koji je pretrpjela na letu iz Londona u Los Angeles krajem prošle godine.

Apneja u snu i upotreba droge bili su među čimbenicima koji su pridonijeli smrti slavne glumice Carrie Fisher, pišu američki mediji pozivajući se na nalaze mrtvozornika.

Pogledaj i ovo Titanic (Foto: Screenshot Youtube) druga strana priče Ne vole uloge koje su ih proslavile: Preziru ikonske likove koji su ih obilježili, a objasnili su i zašto

Osim apneje, stanja u kojem osoba povremeno prestaje disati u snu, i dugogodišnje upotrebe droga, mrtvozornik navodi i da je glumica iz Ratova zvijezda bolovala i od aterosklerotične bolesti srca.

Točan uzrok smrti nije utvrđen, ali sve ovo pridonijelo je tome.

"Moja majka borila se s ovisnosti i mentalnom bolesti cijeli život. Na kraju je od toga i umrla", kazala je njezina kći Billie Lourd za časopis People.

Carrie Fisher, slavna Princeza Leia iz Ratova zvijezda, bolovala je od bipolarnog poremećaja. Umrla je 27. prosinca u 60. godini, nekoliko dana nakon što je pretrpjela srčani udar na letu iz Londona u Los Angeles. (HINA)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene