Dobio po tamburi

Vruća zečica nokautirala slavnog nogometaša!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Playboyeva zečica pohvalila se na svom Twitter profilu kako je udarila u lice bivšeg supruga poznate pjevačice Cheryl Cole.

Carla Howe pohvalila se na svom Twitteru kako je tri puta zveknula u facu poznatog nogometaša Ashleyja Colea, bivšeg supruga pjevačice Cheryl Cole.

Pogledaj i ovo Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) Otkrivaju se detalji Vezu s milijunašicom mjesecima je skrivao zbog 10 godina starije bivše cure s kojom ima sina

Nogometaš ostavio zaručnicu zbog Playboyeve zečice?

Incident se dogodio u Londonu isper jednog noćnog kluba. Kako Carla tvrdi, Cole joj se unosio u lice i ona jednostavno nije znala što će se dogoditi.

'Bila sam uplašena i udarila sam ga u usta, nosila sam prstenje i udarila sam ga u usta tri puta. On je vikao kako sam mu raskrvarila usnicu', rekla je Carla. Moguće je da je do incidenta došlo zato što se Cole nakon razvoda od Cheryl viđao sa sestrom blizankinjom zečice Carle.

Tko to vreba bivšu s novim suprugom?! Šala otišla predaleko!

Carla je izbrisala twittove, ali su reakcije, i to pozitivne ipak usljedile. Čini se kako su oni koji ne vole Colea bili itekako sretni što je dobio po tamburi pa su proglasili Carlu za novi najomiljeniji model. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene