Pronašla je snagu

Željela je presuditi sebi: 'Nema više bolova, nema više patnje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Nadam se da će moj primjer i iskrenost prema sebi utjecati i na nekoga drugoga i olakšati mu put'.

Caitlyn Jenner nekada poznatija kao Bruce Jenner sa cijelim svijetom je podijelila svoje dugogodišnje borbe i strahove, ali i odlučnost da živi onakvim životom kakav je oduvijek željela.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Nevjerojatna transformacija! Prije nekoliko godina bila je muškarac i uspješan sportaš, a danas kao žena pozira u toplesima i ekstra kratkim suknjama

U dokumentarcu 'I'm Cait'  Jenner je govorila o najmračnijim trenucima svog života u kojima nije vidjela izlaz iz svoje teške situacije. Borbe koje je vodila sama sa sobom u jednom su trenutku postale toliko teške da je čak pomišljala i o samoubojstvu.

NAPOKON ZNAMO što se događalo iza naslovnice koja je srušila rekorde

'Bila sam kod kuće i razmišljala, moram završiti sve ovo, nema više bolova, nema više patnje. Ta borba je stvarna i ja sam živjela s njom. Znam kako se ova djeca osjećaju, i ja sam imala mračne trenutke', rekla je Cait misleći na probleme s kojim se suočavaju transrodne osobe. 

Ipak, Cait je odlučila pokazati svima kako i takve osobe mogu biti uspješne i voditi normalan život i nada se kako će njena priča poslužiti kao inspiracija svima koji vode unutarnju borbu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene