453168
453168
453168
453168
453168

TRAUME IZ PROŠLOSTI ''Majka je bila alkoholičarka, a otac nas je napustio''

  • , 11.10.2016., 13:59
  • Autor:
  • komentara

Bryan Cranston progovorio je o teškom djetinjstvu.

 
 
 
 
Bryan Cranston (Foto: Getty)
Bryan Cranston (Foto: Getty)

Slavni glumac Bryan Cranston, zvijezda hit serije ''Breaking Bad'', objavio je svoju autobiografiju ''A Life in Parts'' koja je danas puštena u prodaju. U intervjuu za UK Times Cranston je otkrio neke detalje iz biografije, a koje se tiču njegovog teškog djetinjstva. Da slavni glumac nije rođen sa ''srebrnom žlicom'' u ustima preblag je izraz.

Otac je napustio obitelj dok je Bryan bio dječak, a majka se potom odala alkoholizmu. ''Tata Joe nas je napustio kad sam imao 11 godina. Pokušavao se probiti kao boksač, a kasnije i kao glumac te je otišao. Mama je ostala sama s nas troje djece i od jada se odala alkoholu. Sljedećih godina živjeli smo u priličnom siromaštvu. Često sam znao pomisliti da bi bilo bolje da su oboje poginuli u prometnoj nesreći'', priča Bryan.

Dodaje kako je majka za njega u tom periodu bila samo duh. ''Na kraju sam sa sestrom i bratom morao živjeti na farmi bake i djeda izvan Los Angelesa'', zaključio je Cranston. Otkrio je u knjizi i brojne detalje o svom odrastanju - od rada na farmi, zaštitara, skladištara pa sve do uloga u hit serijama, nakon kojih je postao traženo ime u Hollywoodu.

Bryan Cranston (Foto: Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se