Bio je tako dobar da treba i ponoviti: Bruno opet na Superbowlu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Utakmica za prvaka američkog nogometa za tekuću sezonu održat će se u Santa Clari u Kaliforniji u veljači, a publiku će opet zabavljati Bruno Mars!

Američki pjevač Bruno Mars ponovo će biti glavni izvođač na showu u poluvremenu Superbowla, završnici doigravanja lige američkog nogometa, objavili su američki mediji. Uz to što će nastupiti, Mars je zamoljen da bude i "domaćin" događaja, što znači da ima otvorene ruke u izboru gostiju i ostalih izvođača.

Pogledaj i ovo showbuzz Prestižno priznanje Jon Batiste osvojio je Grammy za album godine, a R&B duo Silk Sonic uzeo je dva najveća priznanja na ceremoniji dodjele nagrada!

Superbowl 2015: Charlotte, Kate ili Kim - Koja je više seksi?

Utakmica za prvaka američkog nogometa za tekuću sezonu održat će se u Santa Clari u Kaliforniji u veljači. Mars je na Superbowlu nastupio 2014. i zajedno s Red Hot Chili Peppersima privukao 115,3 milijuna televizijskih gledatelja, što je tada bio rekord. Ali već ga je ove godine za tri milijuna gledatelja nadmašila Katy Perry.

Superbowl je najgledaniji američki televizijski događaj i najskuplji za oglašivače. Proteklih godina na poluvremenu su nastupali i U2, Bruce Springsteen, Madonna, Roling Stonesi i drugi.(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene