Otvorio dušu

Bruce Jenner u emotivnom intervjuu potvrdio: 'Istina je, žena sam!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši olimpijac Bruce Jenner u razgovoru s Diane Sawyer otkrio je sve o promjeni spola.

U dugo najavljivanom i dugo očekivanom intervjuu s Diane Sawyer, Bruce Jenner konačno je potvrdio ono o čemu svjetska javnost već neko vrijeme nagađa. 'Istina je. Što se tiče svake namjere i svrhe, ja sam žena', emotivno je priznao bivši olimpijac i član slavnog reality klana Kardashian-Jenner.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Ne izgleda baš najbolje Bivši sportaš koji je prije 4 godine postao žena uhvaćen kako nervozno puši cigaretu na balkonu

Jenner napokon progovorio: 'Cijeli život sam se spremao na ovo'

65-godišnja TV zvijezda glasine o promjeni spola potaknula je prošle godine, i to postupnim i vrlo vidljivim promjenama izgleda. 'Moj mozak puno je više ženski, no muški. To je ono što je u mojoj duši. Bruce živi u laži, a ONA nije laž, već istina', iskreno je govorio Jenner i dodao kako na ovaj način jednostavno više ne može živjeti.


ABC Breaking US News | US News Videos

Također, priznao je kako redovito uzima ženske hormone i planira potpunu transformaciju u ženu. Objasnio je i kako ga još uvijek privlače žene. 'Nikad me nisu privlačili muškarci, nisam gay. Koliko znam, heteroseksualan sam i nikad nisam bio s muškarcem.' Godinama mu je bilo teško skrivati svoju tajnu pa je, kako kaže, neko vrijeme razmišljao i o samoubojstvu.

FOTO Ovo su Kardashiani danas, a evo kako su izgledali nekada!

Za vrijeme prikazivanja sinoćnjeg intervjua, reakcije na društvenim mrežama bile su podijeljene. Dok su jedni, poput Lady Gage, podržali Brucea u njegovom velikom priznanju, drugi su izrazili skepsu da se radi samo o senzacionalizmu i privlačenju pažnje na i onako već slavnu reality obitelj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene