Bruce priznao

'Uvjet je bio da ne nosim haljine kada smo zajedno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Do nedavno Bruce, Caitlyn je sada otkrila još neke ne baš ugodne detalje iz svog zanimljivog života.

Iako je prošle godine i službeno postao žena, Bruce je transformaciju započeo još prije 40. rođendana. Danas Cait prisjeća se tog vremena, 'To su uistinu bili mračni dani za mene. Bila sam u kući u Malibuu i tamo živjela šest godina. Užasno sam se borila sa svojim identitetom. Nakon dva braka počela sam se ipak malo bolje osjećati jer sam krenula s hormonalnom terapijom. Cilj mi je bio pokrenuti proces transformacije prije 40. rođendana jer, više jednostavno nisam mogla izdržati. Ubrzo nakon toga upoznala sam Kris. Bila sam potpuno iskrena prema njoj, morala sam jer su mi grudi već bile vidljive', otkrila je Cait.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Pronašla sreću Obje su promijenile spol: Caitlyn Jenner ne odvaja se od 46 godina mlađe djevojke manekenke

Tada se još zvao Bruce i bez obzira na sve svoje želje, prekinuo je hormonalnu terapiju i sa Kirs ušao u brak.

'Činilo se kako sve ide u dobrom smijeru. Kris i ja smo odlučili osnovati obitelj. U međuvremenu sam morala prekinuti sa terapijama i ukloniti grudi koje su prilično narasle. U braku smo imale samo jedno pravilo, dok smo zajedno, nisam mogla oblačiti haljine, ali kada sam putovala sama, to je bilo u redu', ispričala je Cait detalj iz svog života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene