I dalje lijepa

Proslavila ju je uloga maloljetne prostitutke kojom je šokirala svijet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim uloge u filmu 'Pretty Baby' pamtimo je i po ulozi u 'Plavoj laguni', ali i po neuspjelom braku s Andre Agassijem.

Brooke Christa Shields danas ima 50 godina, a iza nje je vrlo zanimljiva karijera, ali i privatni život koji je postao javna stvar. 1978. šokirala je svijet svojom ulogom maloljetne prostitutke u filmu 'Pretty Baby'. Film je obilovao scenama golotinje koje nisu najbolje prošle kod šire publike.

Pogledaj i ovo Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Nije joj to problem Do kraja se pred kamerama skida još od tinejdžerskih dana, a bez ijedne krpice osvanula je i u šestom desetljeću

Imala je samo 12 godina kada je snimila film i jasno da su se pokrenule rasprave o dječjoj pornografiji. Brooke je još jednom šokirala pojavivši se u filmu 'Plava laguna' koji je isto tako obilovao scenama golotinje. Ponovno se podigla prašina zbog korištenja maloljetnih osoba u takvim scenama, međutim filmski studio je tvrdio kako su za te scene korišteni dubleri.

Progovorila o razvodu: 'Rekao mi je da sam sretna što nismo imali djece!'

Brooke je u svijetu slovila kao seks simbol, ali je odustala od filma i upisala fakultet. Tek kada je završila svoje obrazovanje vratila se filmu, ali nikad uspješno kao prije. Pažnju javnosti privukla je kada se udala za tenisku zvijezdu Andre Agassija. Brak je trajao manje od dvije godine i nije završio na lijep način. Andre je objavio knjigu u kojoj je svoju bišu suprugu nazvao pogreškom.

Brooke je i u 50-ima sačuvala dio svoje ljepote kojom je osvojila svijet.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene