Elita u Parizu

Konačno skinula naočale: Koga je to na terenu škicala Anna?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Parizu se ovih dana okupila svjetska teniska krema, a isto se može reći i za publiku, koja vrvi mnogim slavnim licima.

Jedan od najvažnijih Grand Slam turnira, Roland Garros u Parizu, i ove je godine okupio mnoga slavna lica koja u publici navijaju za svoje favorite. Najviše poznatih faca zamijećeno je na mečevima ponajboljih tenisača na svijetu - Novaka Đokovića, Andyja Murrayja i Rafaela Nadala.

 

Relax after montecarlo

A photo posted by Jelena Ristic-Djokovic fanclub (@jelenaristicfc) on

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković Ma slatki su Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Srpskog tenisača zdušno je bodrila njegova lijepa supruga Jelena, koja se na tribinama i dobro zabavljala u društvu poznanika. Još jedna vatrena navijačica je i Kim Murray, koja je budno pratila svaki potez svog dragog, Andyja Murrayja. 

Lijepa Donna Vekić upletena u ljubavni trokut - na terenu ju je škicao i Hugh Grant

Osim supruga koje emotivno proživljavaju nastupe svojih muževa, u publici je bila i slavna urednica Voguea, Anna Wintour. Iako je poznata po tome da se rijetko kad smije te po velikim naočalama bez kojih se ne pojavljuje na glamuroznim revijama, Pariz i dobar teniski meč ipak su uspjeli izmamiti osmijeh poznatoj urednici na lice. Dapače, u jednom je trenutku skinula i sunčane naočale.

Svoje kolege sportaše bodrio je i nogometaš Zlatan Ibrahimović u društvu lijepe supruge Helene. Bit će zanimljivo pratiti koga ćemo još imati prilike vidjeti na tribinama najchic Grand Slama, kako mnogi nazivaju Roland Garros. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene